fredag 31. juli 2009

Pusler og steller

Etter å ha levert snuppa i barnehagen begynner jeg jakten på syltestrikker, noe som sku vise seg å ikke være så lettfinnerlig...

Verken Kiwi, Europris, Nille og Rema 1000 her hadde det.
Siste utvei var Spar... og der hadde de det heldigvis. Men syns nå at en pakke med 10 strikker til 53 kr var litt i dyreste laget, men jeg trengte det jo... ;o)

Vel hjemme fikk jeg endelig tatt i bruk Norges glassene jeg har fått fra mamma;Sukker, melis, kakao og brune sukkerbiter fikk plass oppi glassene og skal få stå framme.

Under oppryddinga i mammas skap fant jeg denne kaffekværna;En gammel en etter bestemor. Jeg har lenge vært på jakt etter en kværn, men ønsket om at den skal være gammel, samt i full funksjon har ikke vært lett.
Men denne skal funke... og ikke visste jeg at jeg sku finne den i skapet til mamma ;o)

Ellers har jeg tatt til meg annet smått, bl.a disse søte små askebegerene;Tenkte å bruke dem som telysfat.

Her står de framme med en gammel krystallbolle jeg også fant i skapet til "hu mor" ;o)
(om noen har lyst på 4 slike små fat, ta kontakt - jeg har dobbelt opp)
Jeg har også rydda unna (enn så lenge til jeg får vitrineskap på kjøkkenet, som jeg har såååå lyst på) 12 stk dessertskåler. Syns de var så fine;


Takker også for alle koselige og hyggelige kommentarer, er utrolig gøy å være ny blogger og få slike tilbakemeldinger.
Ha en fantastisk ettermiddag.
Klem

3 kommentarer:

 1. Tack för din så fina kommentar... Din sida är ju så fin och inspirerande... så mycket vackert du visar... Måste titta vidare här nu...

  Ha en skön dag...
  Många kramar
  Elin

  SvarSlett
 2. Der minte du meg på at jeg må skaffe meg slike strikk jeg også... Hadde helt glemt det og nå står det 10 krukker med div innhold uten syltestrikk. Ha en flott lørdagskveld!

  SvarSlett
 3. Er det ikke hyggelig at Norgesglassene har kommet til heder og verdighet igjen? Er det nødvendig med syltestrikk hvis man bare bruker glassene til tørrvarer?? Det hadde ikke jeg tenkt på. Kafferkvernen er virkelig flott.

  SvarSlett