torsdag 30. juli 2009

Noen detaljer fra mitt hjem...

Til jul fra May Sandra, min herlige lille jente, fikk mamma og pappa en liten gave som hun har laget i barnehagen.Et håndavtrykk i gips ;o)

Dette ville jeg ha opp på veggen, men syns ikke en ujevn gipsplate var no spes å sette opp. Ikke var det laget for å henge opp heller...

Så da var det bare å finne fram en "dyp" ramme fra Ikea, scrapbookutstyret og sette igang.

Jeg fant et nydelig dikt på nettet som jeg skrev på ark og hengte opp sammen med ett søtt klistremerke. Når jeg får bestilt meg bilder skal jeg bestille et slik at jeg kan ha et bilde av May Sandra nederst i høyre hjørne.Og opp på veggen fikk jeg det ;o)På min leting etter dørene til oldemorskapet på loftet - dro jeg dette speilet med meg ned.Sitter og funderer om det skal få forbli slik det er, eller om det skal få bli antikkhvitt...

Tiden vil vise ;o)

Nattaklem fra meg

6 kommentarer:

 1. Flere nattugler...:-),takk for koselig hilsen hos meg!!! Så gøy å finne nye bloggere,det liker jeg godt! Ser at du har en liten en i magen og en 2åring, det er to år mellom våre eldste, det er en fin aldersforskjell synes jeg. Nå er de snart 10 og 8, og stort sett veldig gode venner. Sengen roper på meg,kommer gjerne tilbake,velkommen i bloggverden!!
  Nattaklem fra Anette:-)

  SvarSlett
 2. Hei
  takk for besøket. Koselig at du la igjen noen ord slik at jeg kunne finne deg:)
  Nydelig bilde du laget av litt scrapping og et søtt gipsavtrykk:)

  SvarSlett
 3. Hei
  Slike minner er så herlige. Vi hadde også en slik platte etter prinsessa men så var uheldige å knuse den. Så i en alder av 12 år måtte hun til pers igjen å lage avtrykk. vi må jo ha et slik vi kan sammenlikne når hun blir enda større:O)
  Ha en nydelig dag. Klem fra Elin:O)

  SvarSlett
 4. Heihei, takk for så hyggelig kommentar hos meg! veldig koselig kollage du har laget, ble fint på veggen :)

  SvarSlett
 5. Så lurt...og ikke minst så fint det ble!

  SvarSlett
 6. Så kos med foreviget barnehånd!
  Må bare kommentere skapet du hadde fått fatt i, så lekkert, og spesielt:)

  SvarSlett