søndag 29. november 2009

KosedagI dag har lille prinsessa og jeg storkosa ossVi har bakt kransekakepinner, som etter hvert skal dyppes i smelta sjokolade

(Jeg har fått det for meg at de blir ekkelmyke hvis de ligger lenge med sjokoladetrekk (??) )Jeg fikset deigen og hjalp snuppa med å rulle ut, å skjære i biter klarte hun selv ! ;o)Syns hun er flink jegDessuten ble de kjempe gode – yummiSkal bli en fryd å servere disse ;o)Er ikke kakeboksene nydelige?♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥Vi har, som de aller fleste andre denne helga, også pynta huset litt til julAdventstaker, røde løpere og røde puter har blitt dratt fram fra loftet.Jeg har veldig lyst til å henge opp mine røde julegardiner,

men siden huset blir lagt ut for salg rett over nyttår

vurderer jeg å skippe det.Forrige uke var jeg en kjapp tur innom Kremmerhuset for å kjøpe sinktall til adventstaken..Men jeg var ikke kjapp nok, hehe,

- for ut kom jeg med mer enn adventstall…Foruten putene og JUL-staken, som allerede er avbildet, såKjøpte jeg englevinger – noen helt nydelige eksemplarer.Jeg skal tilbake og kjøpe flere…Mens jeg snoket rundt i hyllene fikk jeg øye på to fuglebur øverst på hyllaOg gjett hva !

De var på tilbud.Og dermed ble det ene med meg hjem.Jeg har leeeenge ønska meg et stort fuglebur

og nå fant jeg ett til under halv pris.*danse danse*Lille snuppa bestemte at 2 små dompapper sku få bo i det ;o)Er hun ikke bare helt skjønn ;o)

8 kommentarer:

 1. Hei Jeanette...så koselig att du fant bloggen min slik att jeg fant din;o)
  Härlig liten jente du har og så flink baker da.
  tror nok de smaker ekstra godt de hun har laget...
  kjempekoselig blogg du har så jeg legger meg som fölger.ser du bor i akershus. vi bodde i lilleström området för vi flyttet tilbake til sverige,bor i charlottenberg så det er jo ikke lange veien over til norge da. gubben jobber fortsatt der og kun hjemme i helgene.krysser fingrer og tär ang tävlingen,,,hehe;o)
  HA EN FIN ADVENTSTID.
  KLEM BELLA

  SvarSlett
 2. Herlig innlegg :) Søte jenta di har vært kjempeflink bakermester! De ser gode ut, de der... Også dyppe dem i sjokolade da :)

  Hihi, vet du? Jeg har faktisk tenkt hele helga at jeg skal på Kremmerhuset og kjøpe englevinger i dag. De er så fine! Grattis med fuglebur. Dompappene er heldige :)

  Klem

  SvarSlett
 3. Så koselig det ble Jeanette! Og så flink som May Sandra er å bake =)

  Di tøvhøns! Kransekakepinnene blir jo ikke myke av litt sjokolade!
  Men de er mye lettere å oppbevare uten ;)

  SvarSlett
 4. Mums så goda de såg ut - tänk dem med choklad sen...

  Jag har haft lite ångest för alla som blir besvikna efter utlottningen! :-)

  Klem Maud

  SvarSlett
 5. Wow vilket funn! Vilket Kremmerhus var det? *må ha, må ha*

  Og så koselig julestemning i huset. Jeg har ikke vært her før, men det var veldig koselig. Jeg legger en lenk så jeg finner tilbake fort som bare det!

  Ha det godt,
  Emma

  SvarSlett
 6. Mysigt med en norsk blogg. Gillar det här hos dig och tack för att du vill tävla hos mig! :o)

  SvarSlett
 7. Wooow så flott en blogg du har, og så flinke dere har vært å bake kransekakestenger! Tenker lillemor var stolt da :o) Moro når de små er med å hjlper til.
  Tusen takk for koselig hilsen hos meg! Jeg blir så glad hver gang det kommer en kommentar, og jeg hadde ikke ventet at jeg skulle få så mye respons, men dette var koselig ;o) Da ligger dine tre lodd i glassbollen sammen med de andre. Blir spennende dette!
  Ha en flott uke og takk for titten på din blogg :o)
  Klem fra GroLinda

  SvarSlett
 8. Bare koselig ;o)
  Ja de har mye fint der. Verdt å sjekke ut :o)
  Ha en god natt.
  Klem fra Gro

  SvarSlett