fredag 27. november 2009

Fornyelse

Jeg har lenge gått og tenkt på detså med inspirasjon fra forrige innleggogsiden jeg har dilla på hjerterskifta jeg både layout

og

navn

på bloggen min.Ja - det er fortsatt rot og kaos hos meg

men

jeg føler det er mest hjerterom likevel.God natt alle sammen  ;o)

8 kommentarer:

 1. Så fint det ble, den tror jeg at jeg skal kopiere og få orden på de første skoene til jentene ♥ Gratulerer med fin ny hjerterom, den headereren din var kjempefin, bilde av dine røde sko i snøen var nydelige.
  Tusen takk for at du er med i konkurransen min ♥
  Klemmer og ha en god helg

  og du ett lite ps: om du skal lage kransekakepinner så kjøp ferdig deig på Rema hihi- den er supergod faktisk og mye lettere for små fingre å trille ut + at det blir jo mye enklere.

  SvarSlett
 2. Det ble kjempefint!Ha en fin helg!

  SvarSlett
 3. Hei og takk for koselig kommentar i bloggen min. Synes du har en fin blogg, og hjerter er en av mine favoritter også. Jeg kan jo prøve å forklare hvordan jeg lager adventskalenderen. Jeg limer sammen tre og tre fyrstikkesker, så setter jeg fire samlet rundt på ei papplate, og de neste fire oppå dem, så legger jeg ei papplate oppå der igjen. Jeg pynter og stæsjer så det blir fint. Vet ikke om du ble klokere av denne forklaringa, men bare spør om du lurer på noe. Ha en fin fredagskveld.

  SvarSlett
 4. Jeg så det med en gang jeg åpnet bloggen din i dag at her var noe nytt. Det ble veldig fint!
  God helg!

  SvarSlett
 5. Hei Jeanette:) hjerter er tingen - har hengt opp mange hjerter her på hytten i dag:)
  Det smykke ditt var nydelig,sånt et har jeg også lyst på:)Trur jeg må innom å finne epost adressen til hon som lager det smykket:)
  God Helg!

  SvarSlett
 6. Så fin blogg du har!
  Ser ud også har bestilt smykke hos Lina, jeg bestilte fr en måneds tid siden - og de er bare sååå fine! Har tenkt å legge på en blå perle :-)
  ha en fin adventshelg! klem

  SvarSlett
 7. Så koselig at du ville være med i trekningen hos meg!
  Artig blogg du har!

  Ha en fin adventshelg!

  Klem fra Lenemora

  SvarSlett