fredag 18. september 2009

Man tager hva man haverEt kjedelig inngangsparti kan friskes opp

Man finner fram noe av det man har

og prøver seg fram

Vi prøver en blomst til;

Da syns jeg iallfall at det ble penere...Men helt klart - bra blir det ikke før den fæle trappa byttes ut med en ny...  ;o)

og

grunnmuren fikses skikkelig...Helga er avsatt til å leke med prinsessa, gå turer med barna, finne kongler og greiner (skal lage høstkrans til utgangsdøra), kose oss masse og pusle litt rundt inne, bytte om på pyntegjenstander for å se om ting passer bedre andre steder og sette på plass de tingene jeg kjøpte på Åhlens.(ja, jeg dro på Åhlens og der fant jeg mye fint, som fant veien hjem... Var også innom Confetti, en interiørbutikk på Jessheim Storsenter, og der ble det med hjem 4 forskjellige hjertegjenstander... Alt blir foreviget på bilder og vil bli blogget om i løpet av helga)Idag har vi hatt besøk av ei go venninne av meg og samboeren hennes - og med seg hadde de nydelige gaver til lille prins.

En tavle med klyper, et stativ med 2 rammer, en smekke, en smekkejakke og et lyseblått helseteppe.Tusen takk ;o)Ha en herlig kveld og en nydelig helg.

Jeg kommer plutselig tilbake  ;o)

3 kommentarer:

 1. Hei hei:)
  Så utrolig koslig og fin blogg du har!
  Her kommer jeg tilbake!
  Så fint det ble ved inngangspartiet.
  Det ble riktig så koslig med litt blomster og pynt.
  Gratulerer med en ny liten prins i hus:):) Det må være stas for dere alle! Du har 2 hjerteknusere ja ser jeg.
  Ønsker deg ei god helg!

  SvarSlett
 2. Så fint det ble ved inngangen deres! Kos dere masse med prins og prinsesse :) Så fine gaver dere fikk. Ønsker deg og dine ei fortsatt fin helg!

  Klem

  SvarSlett
 3. Synes inngangspartiet ditt ble kjempekoselig. Det er ikke mye som skal til for å få et koselig førsteinntrykk. Litt blomster og kasser og en dæsj kreativitet:)

  Ha ei flott helg!

  SvarSlett