tirsdag 6. oktober 2009

Tripp trapp

Endeligfikk jeg muligheten til å bråreiseinnomBohusfor å kjøpe den siste, og største lykta i en herlig rustikk serie;Jeg har fra før kjøpt de to mindre størrelsene og angra på at jeg ikke kjøpte den største og...Så idag kjøpte jeg denog det var ikke et sekund for tidlig...Der var det kun 3 stk store igjen1 igjen av den mellomstemens den minste størrelsenvar

utsolgt.Er veldig fornøyd med at jeg nå har alle 3 lyktene,for disse er akkurat min stil og smak.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Min svigermor kjøpte disse nydelige rosene da hun var her hos oss forrige uke;Røde, med orangegul nyanse i tuppen på bladene sine.Passer utrolig godt til lyktene.Helt nydelige.

7 kommentarer:

 1. For en vakker lykt du har kjøpt deg. Gratulerer så mye- de høst rosene var utrolig nydelige.

  SvarSlett
 2. Så fin lykt! Det er så koselig å tenne lys i sånne lykter. Ha en god kveld! :)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for hyggeleg besøk på bloggen min:)

  Dette var ein koseleg blogg og eg legg deg rett på favorittlista mi:)

  Anita

  SvarSlett
 4. Hei Jeanette!
  Tusen takk for koselig hilsen og ikke minst for at du vil være med på og linke til trekningen min! Ekstra glad blir jeg jo så klart for at du vil følge meg videre!

  Jeg blir så glad når jeg oppdager nye og spennende blogger gjennom å gi bort en gave inne hos meg! Din blogg er intet unntak, så her kommer jeg tilbake!

  Ha en nydelig onsdag!

  Klem fra
  Laila Johanne

  SvarSlett
 5. Å, den lykte var veldig fin1 Så koselig med slike lykter nå på denne årstiden! Tusen takk for koselig kommentar inne hos meg! Det er ikke vanskelig å sy krone og vimpler. En del vanskeligere å sy krone enn vimpler, men det klarer du nok fint. Du finner instruksjon på krone i den nyeste tildaboken. Dersom du ikke har lyst å kjøpe den får du sikkert låne den på biblioteket. Vimpler er veldig enkelt. Du klipper bare ut noen trekanter. Syr dem igjen på vrangen, ikke sy igjen øverst, den må være åpen til vrenging. Vreng så vimplene og sy på skråband som oppheng. Dette klarer du fint! Er spent på å se resultatet:)

  SvarSlett
 6. De lyktene er kjempefine! Takk for koselig kommentar :)

  SvarSlett
 7. Kjempefin lykt,er så kos med tente lykter i høstmørket.
  Så kjekt at du kommer innom til jul, kommer du fra Loddefjord kanskje?

  SvarSlett